BEAUTY

2B Bio Peeling

dinsdag 30 juni 2015

100% natuurlijk en het bevat helende ingrediënten!

Mensen die mij kennen weten dat ik een fan ben van 2B producten.

Omdat ze 100% natuurlijk en helende ingrediënten bevatten. Wat ook niet geheel onbelangrijk is dat deze producten zijn ontwikkeld om de reproductietijd van de gelaatscellen af te remmen zo dat je minder snel verouderd!

Zelf onderga ik de 2B Bio peeling 2 x per jaar. Maar hun producten gebruik ik het gehele jaar door.

2B Bio peeling is 100% natuurlijk. Het is een exfoliërende behandeling op basis van natuurlijke ingrediënten. Verminderd ouderdomstekenen en laat de huid zich vernieuwen, tot wel 10 dagen na de behandeling!

Tijdens de peeling wordt niet alleen de dode huidcellen verwijderd maar het peelingproces wordt in werking gezet van binnenuit. Je huid wordt gezuiverd, verminderd poriën en pigmentatievlekken.

Het is een ideale behandeling voor mannen en vrouwen van elke leeftijd die last hebben van acne, vette huid met grove poriën ,pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, littekens, striae, rimpels, verouderde/ verslapte huid.


Wat ik wel naar vond, was de prikkeling die ik voelde tijdens de 2B Bio behandeling. Juist omdat ik last heb van rosacea breid ik deze behandeling niet uit met de collageen bank en of de infrarood behandeling. Ik vond dat niet prettig aanvoelen. Normaal gesproken dient de prikkeling niet pijn te doen, maar ik had er echt last van en de peeling heb ik dan maar ook snel van me huid af gespoeld, zeker na dat me huid onder een infrarood lamp zat voelde me huid onprettig aan. Heb jij nou geen last van rosaca en ben je niet zwanger en je hebt last van onzuiverheid en donkere vlekken dan is deze behandeling perfect voor jou!

Wil je nou ook zo’n behandeling ondergaan? Informeer bij je eigen schoonheidssalon of ze deze behandeling ook geven. Woon je nou in Zuid-Holland dan kan je bij  Nasrin's Beautysalon te Zoetermeer  terecht.

Je zult eerst een intake gesprek krijgen zo gaan ze je huis analyseren zodat ze de juiste producten afgestemd op je huid  type gebruiken. Dan gaan ze je huid reinigen van onzuiverheden , vervolgens krijg je de biopeeling op je gezicht. Het is lekker warm en wordt ingewreven.

Wat Uniek bij hun is dat deze behandeling gecombineerd wordt met de Infrarood en zelfs uitgebreid kan worden met de collageen licht Therapie om zo een sneller resultaat te boeken! Voor de gene die niet bekend zijn met de collageen lichttherapie ( het is een soort van zonnebank waar je onder gaat liggen, geen UV stralingen maar pure vorm van licht die de aanmaak van collageen in de huis stimuleert. deze behandeling heeft niet alleen veel baat maar is ook heerlijk ontspannend.

 


 Via www.nbeautysalon.nl  kan je namelijk nu 10 % korting ontvangen op de behandeling en of de producten van 2B!

                                                         Gebruik korting code saar87 (korting geldig vanaf donderdag 2 juli)


 

 

 

 

Author : s. sarahs
2 people have voted 5,0
Cast your votePic: by www.firsttakefotografie.nl


 My beauty secrets, tips and tricks

Check my social media for more!

De leukste linkjes staan hier!

Mooie foto's laten maken? firsttakefotografie

leuke schoonheidssalon waar kwaliteit niet duur hoeft te zijn.
Laat u overtuigen dat goed niet altijd duur hoeft te zijn! 
Maak snel een afspraak met 
clubbeauty