BEAUTY

Collageenbank

dinsdag 21 juli 2015

Collageen Lichttherapie en strakke huid??
Dat de zonnebank is net zo slecht voor je huid is als de zon dat weten de meeste van ons al. En toch gebruiken we niet altijd de juist bescherming en omdat de zon in Nederland schaars is gaan we maar al te graag zonnen. Om er een schepje boven op te doen , zijn er zelfs mensen die ondanks het zonnen ook nog onder de zonnebank gaan liggen om de mooie kleurtje te behouden.

Dit terwijl we heel goed weten dat je huid goed moet insmeren voor dat je in de zon gaat liggen.
Uit onderzoek van stichting melanoom is gebleken dat melanoom (onderhuidse vorm van huiskanker) de afgelopen jaar met 50% is gestegen! Dat is vrij veel in 1 jaar tijd met 50% gestegen mensen!
In de afgelopen jaren heb ik meer van dit soort artikels gelezen waardoor ik nu bewuster ben onder de zon. Ik gebruik nu al 3 jaar zonnebrandcrèmes factor 40,50+ , je wordt er bruin van alleen minder snel maar als je dat tegenover de nadelen moet leggen dan valt het reuze mee.

Na de geboorte van mijn eerste kindje had ik last van striemen. In die periode wou mijn moeder ook een leuke aanvulling voor in haar salon. We kwamen uit bij de collageenbank! Dat konden we mooi combineren met de schoonheidsbehandeling die zij uitvoert en het heeft ook voordelen voor je lichaam en huid.

De collageenbank kan je vergelijken met de zonnebank echter heeft de collageenlampen geen UV stralingen maar een roze / rode licht met 633 Nanometer frequentie en ze dringen tot wel 10mm in de huid. De resultaat bij regelmatig gebruik is dat de doorbloeding van de huis versterkt, afvalstoffen worden afgevoerd en de collageen aanmaakt wordt gestimuleerd waardoor de huid elasticiteit gestimuleerd wordt.
Er wordt beweert dat je na 10 behandelingen al resultaat ziet. Ja als je de bijbehorende crèmes gebruikt anders heb je tot wel 30 behandelingen nodig.
Ik gebruik zelf de volgende producten in combinatie met de collageen bank.
Daarna is het 1 keer per week bijhouden. Ik moet er ook wel bij zeggen dat iedereen anders is, de ene merkt sneller resultaat de andere minder snel of helemaal niet. En als je zwanger bent is het al helemaal af te raden ( de collageen bank).Producten kan je gewoon blijven gebruik. Maar de collageen bank beter van niet want tijdens de zwangerschap is je huid ook extra gevoelig je kan ongewenste neveneffecten op de moeder verwachten, zoals lichtallergie, extra pigmentvorming of jeukende rode bultjes en bobbeltjes. Dit weet ik omdat ik daar zelf gevoelig voor ben en daar altijd erg goed op let.

Zodra ik zwanger wordt zal ik er ook meteen mee stoppen maar voor nu heb ik een wekelijkse me-time. Niet om de resultaat ... natuurlijk altijd mooi meegenomen had na 3 weken al duidelijke resultaat met huid zag er stralend uit en me striemen waren duidelijk minder geworden en daar draaide het in de eerste instantie om maar nu is het echt me - time geworden. 20 minuten nergens aan denken... lekker ontspannen en genieten zeker na een stressvolle dag dan is een sessie collageentherapie ideaal.
Stress is sowieso niet goed voor je lichaam, je hart en voor bij het afvallen.De collageen bank behandelingen verschillen van prijs, afhankelijk van de salon die het aanbied. €10,- a 20 euro per keer.
www.nbeautysalon.nl te Zoetermeer is een sessie van 20 min nu voor €10,-!

Beauty Angel Activate 100 ml is te koop op de webshop van Nasrin's Beauty salon ( www.nbeautysalon.nl) was €53 euro maar is nu te koop met 15 % korting!

Moisturizing complex van postquam is via mijn webshop te koop nu voor maar €53,- euro en mer 20 % kassa korting!Author : s. sarahs
0 people have voted
Cast your votePic: by www.firsttakefotografie.nl


 My beauty secrets, tips and tricks

Check my social media for more!

De leukste linkjes staan hier!

Mooie foto's laten maken? firsttakefotografie

leuke schoonheidssalon waar kwaliteit niet duur hoeft te zijn.
Laat u overtuigen dat goed niet altijd duur hoeft te zijn! 
Maak snel een afspraak met 
clubbeauty