BEAUTY

Aloë Vera producten

dinsdag 21 juli 2015

Aloë Vera echt zo'n magische plant?
Aloë Vera producten

We kennen allemaal producten met de aloe vera gel en de positieve eigenschappen van dit weefsel gel.
Zo zou de aloe vera gel:

• Helpen bij huidproblemen zoals acne, eczeem en psoriasis;
• Anti-veroudering eigenschappen hebben;
• Helpen insectenbeten, kleine brandwonden en zonbeschadiging te genezen;
• Kalmeren en huidirritaties verminderen;
• Antischimmel, antivirale en antibacteriële eigenschappen hebben.


Vergeet de zogenaamde Aloë Vera producten van de Xenos , Action waar ze maar een tiende deel (1 /10) aloë vera gel er in zit.


Rankwien was tijdens kiten verkeerd gevallen, resultaat gekneusde rug en spieren. Hij kon zich niet eens normaal bewegen laat staan liggen en slapen ging al helemaal niet. Bij spierpijn is het ideaal maar niet als je spieren ontstoken zijn dan werkt het averechts.

Via een kite vriend werd hij geadviseerd om de aloë heat lotion te gebruiken. Ik ben normaal gewend om echt veel op te smeren en rustig en de gel rustig laten intrekken. bij deze heat lotion zou ik het echter afraden. want hij hield het niet meer! Klein beetje gel smeren is al meer dan voldoende! Nu gebruikt mijn moeder het ook voor haar pols en armen, zeker na een zware werkdag.

En stel vrienden zweren bij de aloë Vera drink gel. Ze drinken het allemaal om verschillende reden maar de resultaat (wat ik hoor) is veel belovend.

OK me nieuwsgierigheid is gewekt. Ik was opzoek naar een niet commerciële producten van aloë Vera. Me moeder heeft jaren een goedlopende schoonheidssalon en heel af en toe ga ik met haar mee naar seminars, trainingen dus ik weet wel een a andere van producten / ingrediënten en het verschil tussen commercieel en the real deal. Commerciële verkrijgbare producten kan je eigenlijk gewoon beter links laten, het is vaak geldverspilling …kwantiteit boven kwaliteit! Uit onderzoek is gebleken dat zij grotendeels van de natuurlijke grondstoffen niet gebruiken en niet op de goede mannier de gel uithalen om zo kosten te bespraken maar wel grote hoeveelheid produceren. Ik was dus op zoek naar de real deal. Zo kwam ik via via bij de forever living products terecht. In het begin zat ik echt te twijfelen of ik met hun in zee wou gaan omdat echt even tijd nodig had om mijn research te doen.
En nu mag ik dan eindelijk mededelen dat ik een trotse distributeur ben geworden van forever living product! Zij werken met aloë Vera gel/ planten van uit Amerika naar Nederlands naar JOU! Only the best.

Gisteravond heb ik mijn eerste producten op me webshop geplaatst. Vandaag heb ik me levering binnen gekregen en nu al meteen 3 clean 9 detox kit verkocht en een mascara!
Ik wist dat mensen interesse in hadden maar had echt niet verwacht om het zo snel te verkopen.Nieuw zending naar klant)

Kwaliteit producten van aloë Vera te koop via mijn webshop! Nu 20 % korting op alles!

Heb jij ervaring met de celan 9 detox en of Andre aloe vera producten .... deel je ervaring!
sharing is caring.
Author : s. sarahs
0 people have voted
Cast your votePic: by www.firsttakefotografie.nl


 My beauty secrets, tips and tricks

Check my social media for more!

De leukste linkjes staan hier!

Mooie foto's laten maken? firsttakefotografie

leuke schoonheidssalon waar kwaliteit niet duur hoeft te zijn.
Laat u overtuigen dat goed niet altijd duur hoeft te zijn! 
Maak snel een afspraak met 
clubbeauty