BEAUTY

Minerale foundation

donderdag 6 augustus 2015

Minerale foundation ideaal als je last hebt van acne, vlekgevoelige huid en of irritaties.
Zoals sommige van jullie weten, heeft mijn moeder een schoonheidsalon in Zoetermeer.
We krijgen daardoor veel mensen te zien die door verkeerde make-up huid problemen krijgen.
Ook krijgen wij via de dermatologen klanten doorgestuurd om bepaalde soorten make-up via ons af te nemen. Namelijk Minerale foundation. Voorheen verkochten we dat niet maar we kregen steeds meer klanten terug met de mededeling dat het in Nederland moeilijk te vinden is en dat het daardoor te duur is om aan te schaffen. Waardoor hun huid klachten juist veder toenamen. Daarom heb ik besloten om op onderzoek uit te gaan en kwam uit bij de flawless by Sonya collection van foreverproducts. Het zal vanaf morgen dan ook via mijn webhop beschikbaar zijn.

Minerale foundation wat is het?

Minerale make-up is vrij van chemicaliën en schadelijke ingrediënten die je vaak aantreft in normale make-up. De producten die worden gebruikt in minerale make-up zijn allemaal natuurlijk en afkomstig van de aarde zelf met pure en gemalen mineralen.
Minerale foundation is technisch gezien een foundation in poedervorm. Het dekt net zo goed als een vloeibare foundation maar zonder je poriën te verstoppen. Je huid kan nog gewoon blijven ademen. Een echt goede minerale foundation is op basis van een formule zonder vulmiddelen zoals talk. Door het hoge percentage aan natuurlijke mineralen bevat de foundation een hoge SPF. Alweer een voordeel! Ook een voordeel is dat het een natuurlijke zonnebrandcrème voor je huid is, omdat het opnieuw een natuurlijke gezonde gloed bevordert. Dit is iets wat veel andere make-up producten niet hebben.
Mineralen foundation is hypoallergeen en het is voor alle huidsoorten. Het werkt samen met je huid, door de natuurlijke oliën vrij te krijgen zorgt dit voor een gelijkmatige dekking.
Dit product wordt vaak aangeraden aan mensen met acne en vlekgevoelige huid. Als je last hebt van irritaties, dan is een minerale make-up een uitkomst.

Nadeel

Ook al wordt er gezegd dat het voor alle huistypes is, is uit praktijkervaring gebleken dat het voor droge huid niet geschikt is.
Ook dien je de juist kwast en techniek te kennen om deze make-up toe te passen. Anders gebruik je makkelijk teveel en kom je duur uit.
Veel mensen gebruiken een poederkwast maar omdat die lange haren hebben en makkelijk verspreiden, zal het hiermee niet mooi dekken. Te veel aanbrengen is ook een veel voorkomende fout voor degenen die nieuw zijn met het gebruik van minerale make-up. Met een kleine hoeveelheid, de juiste kwast (kabuki kwast) en techniek komt je echt heel ver en kan je er lang van genieten.

Hoe te gebruiken?

Wanneer er voldoende poeder op de kabuki kwast zit, tik ik de kwast een beetje af tegen het deksel. Daarna masseer ik de poeder met ronddraaiende bewegingen op mijn huid. Het is belangrijk dat je dit op de juiste manier doet, zonder strepen. Werk van buiten naar binnen voor een goede en een natuurlijke dekking. Minerale make-up heeft geen primer nodig. Je kan gewoon je favoriete crème met minerale make-up gebruiken, maar wacht tot het is geabsorbeerd of anders loop je het risico op een ongelijke verdeling. Het is beter om met lagen te werken dan te proberen om alles in één keer te dekken. Minerale make-up kalmeert je huid, voorkomt irritatie en vermengt zich prachtig met de natuurlijke oliën van je huid. Waardoor je een natuurlijke Glow ziet. Het voelt daarom niet zwaar en onprettig.


Forever Living Products worden niet verkocht in de winkels , je kunt ze online kopen  vanaf morgen beschikbaar in mijn webshop.Author : s. sarahs
0 people have voted
Cast your votePic: by www.firsttakefotografie.nl


 My beauty secrets, tips and tricks

Check my social media for more!

De leukste linkjes staan hier!

Mooie foto's laten maken? firsttakefotografie

leuke schoonheidssalon waar kwaliteit niet duur hoeft te zijn.
Laat u overtuigen dat goed niet altijd duur hoeft te zijn! 
Maak snel een afspraak met 
clubbeauty