BEAUTY

Hema VS Garnier

woensdag 26 augustus 2015

Hema VS Garnier Gezichtsscrub en cleanser Als je toch je geld uitgeeft aan een product dan liever een product kiezen waar je het meeste aan hebt Welke product vind ik fijn en waarom..? lees dan veder.
Hema VS Garnier

Let’s start with Hema!

It’s My Beautiful Skin Day Hydrating Face wash

Het heeft een doorzichtige en plakkerige textuur. Blauwe van kleur en fris van geur.
Dit product doet niet veel voor mij. Het laat ook een vet laagje achter.

Hema 3 in 1 cleansing cream.

Doorzichtig met kleine scrubdeeltjes. Persoonlijk vind ik deze scrub cream niets voor mij. Ook heb ik het gevoelt dat het een laagje achterlaat. Dat was voor mij echt een minpunt.

Mijn conclusie: Nee beide producten van Hema doen echt niets voor mij. Je hebt veel van dat spul nodig om op je huid te doen, waardoor je snel door je voorraad heen bent en het belangrijkste is dat ze mij echt niet het gevoel geven dat mijn huid schoon is en dat deze producten effectief zijn. Heb met deze producten ook de ultieme test gedaan.
Namelijk na een lange werkdag mijn havey make-up onder de douche geprobeerd te reinigen met zowel de 3 in 1 cleansing cream en de face wash van Hema .... ja beide gebruikt. Meestal na het douchen reinig ik mijn huid ook nog eens met Clinique lotion 2 voor dat ik een nacht cream op doe. Want dan merk je pas echt hoe schoon jou huid is. Bij een schone huid heb je minder last van onzuiverheden en je producten / cream hebben veel meer resultaat. In dit geval hebben beide HEMA gezichtsreiniger niet veel voor mijn huid gedaan …helemaal niets! Kreeg zoveel vuil en make-up resten er nog van af… bah! Goedkoop is in dit geval duurkoop.Garnier PureActive 3 in 1 en PureActive Intensive.

PureActive 3 in 1 is perfect! Textuur is niet al te dik en er zitten ook kleine scrub deeltjes in. Mijn vriend vind de scrub een beetje grof maar dat heeft ook zo z’n voordelen zeg ik dan.
Dit product maakt mij heel enthousiast. Na gebruik voelt mijn huid schoon, fris (dat voel je ook echt!), zacht en gehydrateerd aan. Heb ook niet meer zoveel last van onzuiverheden.
En vergeleken met de Hema 3 in 1 cleansing cream laat deze helemaal geen vette laag achter en het belangrijkste is dat het doet wat het beweert!
Je voelt het als je het gebruikt, dat vind ik belangrijk.

Voor mensen met een te gevoelige huid kan dit product nogal vervelend aanvoelen. Zelf heb ik last van rosacea, maar heb niet echt veel last van pijn en of irritaties. Maar Iedereen is anders en heeft andere ervaringen.

Zowel de HEMA producten als de Garnier producten heb ik beide 2 a 3 weken gebruikt.
Met de HEMA producten moest ik veel gebruiken omdat ik anders niet het gevoel had dat mijn huid schoon was. Dat is dan ook de reden waarom ik er snel doorheen was.

Garnier producten… daar heb je echt niet veel van nodig in mijn geval 2 a 3 vinger toppen 3 minuten laten inwerken en voila! Je krijgt een frisse gevoel en je voelt je echt schoon!
Wil jij graag een nieuwe gezichtsreiniger ga dan zeker voor Garnier. Je geld is het uiteindelijk waard en je doet er langer mee!

Je kunt deze producten kopen bij Hema: 3 in 1 cream €4,50 en face wash kost €2,75
Garnier producten kan je kopen bij kruitvat voor: €7,99

Tip : Knip de fles open als je denkt dat hij leeg is. Wel dichtmaken met wasknijpers anders droogt het uit.

Iedereen is anders en heeft andere ervaringen. Hoe zit het met jou ervaring met deze producten?
Author : s. sarahs
1 people have voted 5,0
Cast your votePic: by www.firsttakefotografie.nl


 My beauty secrets, tips and tricks

Check my social media for more!

De leukste linkjes staan hier!

Mooie foto's laten maken? firsttakefotografie

leuke schoonheidssalon waar kwaliteit niet duur hoeft te zijn.
Laat u overtuigen dat goed niet altijd duur hoeft te zijn! 
Maak snel een afspraak met 
clubbeauty