SARAH'S CORNER

Weekoverzicht

dinsdag 14 juli 2015

2 weken geleden heb ik dus besloten om een blog te starten. Het was voor mij even wenen om niet meer fulltime te werken. Al moet ik wel zeggen dat ik bloggen eigenlijk ook gewoon als werk moet gaan zien. Daarom heb ik aan een business bootcamp deelgenomen. Lekker gebarbecued met een kiters team. In een kooi in het haaienbassin tussen witpuntrif- en zwartpuntrif-haaien gezwommen en ze samen met mijn stoere vriend hebben wij ze gevoerd. En last but not least... een schattige bakkerij in hartje Den Haag.

Afgelopen week heb ik veel leuke dingen ondernomen, ontdekt en nieuwe mensen ontmoet.

2 weken geleden heb ik dus besloten om een blog te starten. Het was voor mij even wenen om niet meer fulltime te werken. Al moet ik wel zeggen dat ik bloggen eigenlijk ook gewoon als werk moet gaan zien. Daarom heb ik aan een business bootcamp deelgenomen.

Lekker gebarbecued met een kiters team. In een kooi in het haaienbassin tussen witpuntrif- en zwartpuntrif-haaien gezwommen en ze samen met mijn stoere vriend hebben wij ze gevoerd.

En last but not least... een schattige bakkerij in hartje Den Haag gevonden.

Business Bootcamp geven door Nisandeh van Open Circles Academy.

Heb een zaterdag en zondag een training gevolgd dat gegeven werd door Nisandeh voor ondernemers en of zelfstandigen samen met 1000 ander zzp’ers. Hij verteld over commerciële vaardigheden en geeft Tips & Tricks. Je krijgt uiteraard niet alles voorgekauwd maar moet ook zelf aan de slag. Hij geeft niet alleen trainingen maar werkt ook in de praktijk waar hij zijn commercieel vaardigheden voor zichzelf gebruikt.

Zoals bij veel opleiding leren ze je niet hoe je social media moet gebruiken om je doel te bereiken.

Een twee daagse training vond ik echt te zwaar en langdradig. Aan het einde waren van de 1000 mensen nog 500 over. Helaas kon ik mezelf ook niet overtuigen om tot het einde te blijven. Ondanks dat zijn team veel moeite deed om deze grote groep wakker en actief te houden, door bv. harde muziek zoals “The eye of the Tiger” samen met dans- en rekoefening, was ik toch uitgeput. Vooral door zijn commerciële en ergens ook beledigende mannier van spreken, gestoken in een nonchalante en informatieve jasjes. Het had allemaal veel efficiënter in 1 dag gegeven kunnen worden. Maar ik snap ook wel dat hij als een ondernemer een commercieel tintje moest geven aan de training. Zijn methode van kennis overbrengen en informeren is deels ook de ‘’open wond methode’’ zoals ik het noem.

Hij gaf dingen aan dat ik conferternd wond er geen doekjes om en was /is erg direct

Daartegen is hij is vrij positief ingesteld en speelt graag met zijn publiek. Voor veel mensen zet hij de puntje op de i en daarbij geeft hij je een stappen plan om af te werken. Niet alleen goed voor jezelf maar ook goed voor je onderneming en samenwerking met je concurrenten! Zeker als je het helemaal tot het einde volhoud en niet net als ik eerder vertrekt! You know what they say… they safe the best stuff for last…

Het is ook erg verfrissend dat iemand zoals Nisandeh concurrenten niet als negatief opvat maar als iets positiefs. Hier in Nederland moeten we ook wat meer samenwerken. Fijn dat iemand dezelfde mening heeft en zijn kennis en ervaring deelt.


Chinese bakkerij

Sinds ik deze schattige chinese bakkerij heb ontdekt in Den Haag is het een must geworden om daar langs te gaan om lekker te snoepen.

Ze bereiden verse Chinese broodjes en gebakjes. Het ziet er kleurrijk en onweerstaanbaar uit! Het is ook echt niet duur! De meeste gebakjes kosten rond de € 0,50 a €1,-

www.qqbakery.nl


Barbecue met de kiters team

Het is een select groepje die door vrienden is opgezet zodat ze over nieuwtjes, het weer, materiaal, trucs en makkelijk af kunnen spreken om te gaan kiten.

3 mannen die zelfstandig boodschappen ging doen voor de bbq! Moet zeggen dat het vrij goed is verlopen. Team was gezellig, niet te klein of druk en we hadden het weer mee. Heb daar ook leuke mensen ontmoet. Het was vooral een lekker relaxe sfeer, gezellige mensen ontmoet... Just the way we like it.

 

 

Zwemmen tussen de tussen witpuntrif- en zwartpuntrif-haaien bij Deltapark Neeltje Jans

Mijn vriend en ik dagen elkaar vaak uit en we ondernemen beiden dingen die we niet durven en of perse leuk vinden. Nu was het mijn buurt om iets te bedekken. Ik weet dat hij een ‘’onrealistische’’angst had (hij heeft het nu namelijk niet meer) voor haaien. Tijdens surfen op het internet kwam ik bij attractie park Neeltje Jans terecht. Daar hebben ze namelijk een arrangement om haaien en visjes te voeren en met ze te zwemmen, uiteraard in een kooi. want sharks will be sharks. Neetje Jans is echt een heel leuk park voor gezinnen, beetje klein maar wel erg leuk. We kregen eerst een rondleiding om te zien hoe de dieren/ vissen verzorg en gevoerd worden. Daarna mochten wij ons wetsuit aantrekken en kregen we lood om ons middel om zo onder water te blijven. Mijn vriend was echt bang ondanks dat we in een kooi zaten en dat het maar kleine haaien van ander half tot 2 meter waren. Na dat we ze hebben gevoerd begonnen we ons allebei te ontspannen en konden we ook echt genieten van het feit dat ze speels om ons heen zwommen. Eentje was ook echt slim en stout …hij probeerde met z’n kop tussen de tralis te komen. Uiteindelijk zaten wij 30 minuten met ze in het water. Het was echt een leuke ervaring. En de bezoekers van het attractiepark konden ook mee genieten.
A Day in Amsterdam

De week afgesloten door mijn lieve vriendinnetje te bezoeken in Amsterdam. Samen een filmpje gepakt. Zij wou graag naar Magic Mike maar die film wilde ik echt niet zien. Heb deel 1 ook niet gezien. Dus uiteindelijk hebben we besloten om naar Insidious: Chapther 3 te gaan. Op dat moment leek het een goed besluit, maar als snel hadden we daar spijt van. We zijn beide snel bang en kunnen niet goed tegen enge films! Al moet ik zeggen dat zij zich beter hield dan mij.

Waarom maken ze het tegenwoordig zo eng en realistische! Ik geloof er wel in dat wij niet de enige zijn en dat de dode niet altijd dood blijven. Dus zulke films blijven me vaak ook weken achtervolgen.

 
Later Kwam ik lekker thuis en daar lag mijn schatje lekker in bed tussen mijn slaapbeer en me zoontjes knuffel. Daardoor kon ik makkelijker in slaapvallen en voorkomen dat mijn gedachten afdwaalden naar de film en allerlei gekke scenario’s.  isn't he just adorable??


 
Zo, dat was het voor deze week. Heb je zelf nog een leuk nieuwtje? Deel het dan zeker bij de c
omments

 

Author : s. sarahs
0 people have voted
Cast your vote
NIEW

Probeer onze   INSTAT RELIEF oogmasker
- Zit u uren achter een scherm.
- Heeft u last van hoofdpijn aan het einde van de dag?
- Heeft u last van droge ogen?
- Heeft u steeds vaker last van pijnlijke en vermoeide ogen?
- Heeft u zo danig last van u ogen dat u problemen ondervindt met lenzen dragen?